Poslovne funkcije

Proizvodnja

Na koji način tvrtke mogu brzo i učinkovito odgovoriti na potrebe kupaca i tržišta, te s tim stvoriti dodanu vrijednost za svoje klijente koja se materijalizira u povećanu profitabilnost same tvrtke? Kako usavršiti proizvodnju i pronaći put do proizvodne izvrsnosti (Manufacturing excellence) koja se manifestira u povećanu produktivnost angažiranih sredstava?
 
Odgovor na ova pitanja nalazi se prvenstveno u ljudskim kapacitetima tvrtke,  znanju kao ključnom sredstvu („asset“), unaprjeđenju poslovnih procesa, primjeni znanja u realnom vremenu i sposobnosti brže reakcije na promjene koje se događaju u poslovnom okruženju. 
 
InfoDom d.o.o. je vodeća tvrtka u BPM konzaltingu i razvoju inteligentnih informatičkih rješenja na području upravljanja znanjem. Na temelju znanja i našeg iskustva stvorili smo paket usluga i rješenja prilagođena industrijskim tvrtkama:
  • Enterprise Resource Planning (ERP) za upravljanje cjelokupnim poslovanjem tvrtke.
  • Upravljanje strategijom tvrtke i njena implementacija – end-to-end podrška procesu od strateškog planiranja, egzekucija strategije, kontroling u realnom vremenu, monitoring performansi, do revizije i/ili prilagodbe strategije.
  • Integracija poslovnih sustava za upravljanje procesima (Product Development), upravljanje inovacijama, upravljanje znanjem i upravljanje programima i projektima.
  • Integracija sustava i procesa (EAI usluge).
  • Upravljanje odnosima s kupcima (Help Desk).
  • Sustave za poslovnu inteligenciju (BI).