Proizvodi i usluge

Za koga?

Što? Kako? Za koga? 

Poslovni sektor
Poboljšanje izvedbe poslovanja uključuje velike i male zadatke – efikasno vođenje sastanaka, donošenje ispravnih odluka, ostvarivanje prodaje u pola planiranog vremena. Mindjet MindManager softver se može koristiti za osobnu produktivnost ili unutar organizacije za uštedu vremena, korištenje korporativnog znanja i energiziranje tima.

Javni sektor
Mindjet MindManager pomaže vladinim uredima, lokalnoj upravi i samoupravi u pretvaranju ideja, strateškog razmišljanja i informacija u akcijske planove, omogućavajući timovima i organizacijama brži i efikasniji rad s velikom koordinacijom.

Bez obzira da li se organiziraju dnevne aktivnosti, hitni trening zaposlenika, planiranje protokola ili podupiranje strateške sjednice sa vladinim dužnosnicima, nikad nije bilo efikasnijeg načina za sakupljanje, organizaciju i komunikaciju ideja i informacija.

Kako ustanova može ostvariti smjernice zadane mandatom za boljim postignućima? Jednostavno uz softver koji pomaže u sakupljanju informacija, analizi procesa, postavljanju i izvršavanju jasnih prioriteta, te efikasnom korištenju ograničenih budžeta.
Mindjet® MindManager® je easy-to-use softver koji pruža efikasno dokumentiranje, komuniciranje i primjenu opsežnih planova, procesa i projekata u skladu sa standardima.

Obrazovni sektor
Korištenje Mindjet MindManager-a pomaže studentima, fakultetima i administratorima u pretvaranju ideja, strateškog razmišljanja i informacija u akcijske planove.
Svestrani proizvod dizajniran za osnaživanje svakoga uključenog u proces edukacije kako bi bio:

  • produktivniji,
  • za poboljšane uvjete učenja,
  • za upravljanje administrativnim i školskim projektima.

MindManger mape su potpuno kompatibilne sa:

  • MS Office paketom
  • MS Project
  • MS Visio
Za produktivnost unutar cijele organizacije
Brojne organizacije nezapaženo gube svoju produktivnost. Zaposlenici se prebacuju među aplikacijama, režu i kopiraju sadržaj, pri čemu aplikacije ograničavaju dinamičnost korisnikova nelinearnog razmišljanja, iako je korištenje istih aplikacija dobro poznato. Neočekivani događaji kompliciraju planiranje i izvršavanje projekata, neki odjeli zajedno ne rade dobro kao drugi, a kapital znanja nije uvijek brzo dostupan ili raspoloživ unutar cijele organizacije.
Uvedite standardizaciju putem Mindjet® MindManager®-a i zapitati ćete se kako je sva ta izgubljena produktivnost prošla nezapaženo.  
Sa Mindjet MindManager-om, organizacije mogu:
  • Vizualno prezentirati kompleksne informacije kako bi uštedjele vrijeme, povećale razumijevanje i efikasnije planirale.
  • Provoditi brže, bolje informirane rasprave koristeći poznate, sažete poglede na informacije, bez obzira na lokaciju te informacije.
  • Dati jasni oblik preklapajućim poslovnim procesima.
  • Jednostavno prenijeti znanje i transformirati ga u akciju unutar cijele organizacije.
  • Komunicirati strateške planove i ciljeve vlasnicima (top menadžmentu).
Za menadžment
Pronaći odlične ideje – i provesti ih
Organizacije pobjeđuju kad maksimiziraju utjecaj svojih najvažnijih resursa - ljudi. Kako možete biti sigurni da iskustvo, uočavanje i zajednički napori Vašeg tima donose nenadmašne rezultate?
Mindjet® MindManager® olakšava individualnu i grupnu kreativnost i omogućava timovima fokusiranje na jasne ciljeve. Od brainstorminga do projektnog menadžmenta, predviđanja prodaje do komunikacije među odjelima, Mindjet MindManager promovira inovacije, efikasnost i koordinaciju unutar cijele organizacije.
Za unaprjeđenje kvalitete
Podupiranje unaprjeđenja kvalitete od Lean do Six Sigma
Organizacijski procesi su prirodno tekući, složeni i skloni promjenama. No, ipak mogu biti kontrolirani, standardizirani i usavršeni. Mindjet® MindManager® podupire i jača napore za unaprjeđenje kvalitete. Koristite ga za sakupljanje, objedinjavanje, pristup, dopremanje i razumijevanje informacija povezanih sa procesima, te i za suradnju sa svojim timom. Brže postignite ciljeve za unaprjeđenje kvalitete.
Za projektni menadžment
Mnogi projekti propadaju zbog lošeg planiranja, netočne procjene vremena, konfuzije među rolama i odgovornostima i loše komunikacije. Korištenjem Mindjet MindManager-a za vizualizaciju, sakupljanje, povezivanje i sintetiziranje informacija problemi mogu biti prevladani.
Za prodaju
Povežite informacije koje imate s rezultatima koje želite
Za brže sklapanje poslova, prodajni menadžeri moraju biti sposobni brzo prepoznati mogućnosti i prepreke te znati što sljedeće napraviti.  
Mindjet® MindManager® omogućava prodajnim menadžerima i timovima efikasno upravljanje dnevnim aktivnostima, poboljšanje odnosa s klijentima, dijeljenje informacija s kupcima i članovima tima, i još mnogo toga.
Za marketing
Kako kapitalizirati velike ideje
Vaš tim je pun velikih ideja. Problem je u odabiranju najbolje, i zatim njeno provođenje i završavanje. Koristite Mindjet MindManager za sakupljanje i pročišćavanje individualnog i timskog razmišljanja, donošenje ispravnih odluka, uvjeravanje menadžmenta i upravljanje marketing projektima i programima. Mindjet MindManager podupire kreativnost i pomaže vam transformirati najbolje ideje u planove akcije.

 više o MindManager-u pročitajte ovdje