Press

Cloud – rješenje koje se sve više koristi


Za sve vrste korisnika, Microsoft je pripremio platformu za jednostavno, brzo i sigurno pokretanje vlastitih ili standardiziranih softverskih rješenja „u oblaku“. Ovo je posebno značajno za korisnike koji imaju veliki broj lokacija, zaposlenike koji rade na terenu, čije poslovanje ima značajne oscilacije u potrebnom kapacitetu (sezonska obilježja), brzo rastu ili imaju neku drugu poslovnu potrebu, koja ih sprječava uspostaviti vlastite kapacitete.

Veliki dio poslova koje sada obavljaju vlastiti informatički kadrovi, kao što su instalacije novih verzija sistemskog softvera, zaštitno kopiranje podataka (backup), antivirusna zaštita, optimizacija rada sistema, povećanje potrebnog diskovnog ili mrežnog kapaciteta, postaje nepotrebno jer ga u potpunosti preuzima pružatelj usluge, u ovom slučaju Microsoft Cloud Services.

Postoji mogućnost isprobavanja i testiranja svih raspoloživih usluga i proizvoda, kroz trial razdoblje. Također, postoji nekoliko vrsta fleksibilnog formiranja cijene korištenja ovakve usluge, a što je najvažnije, moguće je tijekom rada mijenjati i tehničke i komercijalne specifikacije.

Za Microsoft Customer Relationship Management, Cloud je vrlo praktično rješenje, koje se jednostavno uspostavlja i raste s našim poslovnim potrebama. I dalje, vašim vlastitim podacima i njihovim korištenjem upravljate sami, te se mogu integrirati podaci koje imamo u vlastitom sistemu s onima „iz oblaka“.