Press

InfoCumulus – specijalisti za Microsoft CRM

 
 
InfoCumulus je Microsoft regionalni i međunarodni premium partner za Dynamics rješenja. Svoje veliko iskustvo dogradili su razvojem vlastitih rješenja na Microsoft platformi. Brojni konsultanti koji izvrsno poznaju industrije svojih klijenata, neće vam pomoći samo u instalaciji i korištenju pojedinih rješenja, nego će zajedno s vama izgraditi vašu poslovnu strategiju te ju pretočiti u visokofunkcionalni informacijski sistem za sve korisnike, od uprave do operativnih izvršitelja.
Najbolju svjetsku praksu koriste za unaprjeđenje poslovnih procesa svojih korisnika, stvarajući na taj način kvalitetniji, održivi poslovni sistem, sposobniji da se mijenja ovisno o potrebama na tržištu.

Na seminaru za finansijsku i industriju osiguranja, stručnjaci InfoCumulusa su pokazali primjenu Dynamics CRM rješenja te svoja iskustva u najvećim regionalnim kompanijama. Najviše pažnje je privuklo njihovo vlastito rješenje za procjenu i obradu zahtjeva za štetu. Agent osiguravajuće kompanije izlazi na teren temeljem prijave štete, koristeći tablet računalo obavi sve poslove koje je prije morao raditi dijelom na papirnatim obrascima, dijelom na računalu po povratku u ured, a dodane su i neke potpuno nove funkcionalnosti koje značajno skraćuju vrijeme obrade i kvalitetu izvršenog posla. Sve to rezultira smanjenjem troškova i povećanim zadovoljstvom klijenata, te smanjuje mogućnost pogreške ili zloupotrebe.

Za menadžere, izrađeni su vrlo napredni izvještaji i analize, korištenjem tehnologije poslovne inteligencije i alata Power BI.
Na kraju seminara, predstavnik InfoCumulusa je na vrlo zanimljiv način pokazao korištenje društvenih mreža u komunikaciji s klijentima, te mogućnost praćenja aktivnosti ciljnih skupina kupaca, uključivo i analizu njihovog raspoloženja prema našoj kompaniji, našim proizvodima, konkurenciji i sl. Microsoft će u skoroj budućnosti pokazati i neke druge proizvode odnosno module iz ovog područja, što će povećati kvalitetu kontinuirane komunikacije, posebno s mlađim skupinama, tzv. Milenijalcima (osobe rođene između 1980. i 2000. godine). 

www.infocumulus.com